Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

En glittrande affär

Att synas i samband med ett av våra event är ingen vanlig annonsaffär. Eventmarknadsföring passar dig som vill arbeta långsiktigt och djupgående med ditt varumärke. Den exponering du får som evenemangspartner ger dig möjlighet att visa upp ditt varumärke på ett annorlunda sätt och i ett positivt sammanhang. Vi är delaktiga i en lång rad evenemang. Till exempel Jönköpings Fotbollsgala, Värnamo Näringslivsgala, Smålands Litteraturfestival (SmåLit), Jönköpingsgalan och Eksjö Stadsfest.