Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Hall Media Creative

Hall Media Creative är en produktionsbyrå som arbetar med grafisk formgivning för såväl print som digitala kanaler. Vi erbjuder tryckta produktioner som årsredovisningar, magasin, affischer och foldrar samt digitala produktioner som annonser, film, 3D och administration av hemsidor. Anordna event och konferenser hör också till vår vardag samt att ta fram texter/copy till olika tillfällen. Vi verkar ofta och gärna som företags och organisationers externa marknadsavdelning.

Läs gärna längst ner på denna sida om de olika tjänster vi kan erbjuda er som företag.

Case

Vi erbjuder