Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

3D-modell framtagen till Gålstad Plåtslageri.

Gålstads Plåtslageri, Skara, som också har sina systerbolag TJ Tak & Fasad och Stjärnfönster kontaktade oss för att ta fram en 3D-modell av ett hus att kunna ha på sin hemsida. Tanken med huset är att kunna visa alla olika plåtdelar på ett hus. I förlängningen ska 3D-modellen ligga på Gålstad Plåtslageris hemsida med underrubriker för varje plåtdel.

Hos oss har vi medarbetare som brinner för 3D-modellering, hör gärna av er så tar vi fram en offert på just det ni vill ha.

Här kan du läsa mer om Gålstads Plåtslageri i Skara
www.galstadsplatslageri.se