Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs merUppdraget var att skapa en annorlunda årsberättelse, en som sticker ut från mängden. Med hjälp av fantastiska fotografier som vi på Creative tagit visualiserar vi det i en trycksak om 88 sidor. Vårt uppdrag var att hålla ihop hela produkten, från projektledning till att skriva texter, fotografera och formge trycksaken.
Produkten lanserades genom att hålla en vernissage för styrelsemedlemmar och andra medarbetare inom Herenco med alla fotografier, iscensatt med hjälp av ljud, dofter och känsla.

I årsberättelsen för Herenco ser vi tillbaka på 2018 samt resonerar kring den spännande tid som ligger framför bolagen inom Herenco.
Texter om de ögonblick som tagit Herenco dit de är idag, om människorna som skapar värde, affärerna som når lönsamhet och resultatet av vår tid. I årets publikation står människorna i fokus, människorna som varje dag skapar värde för Herenco. Se fantastiska fotografier, läs om utmaningar och framtid samt se filmen som bjuder på ett smakprov av innehåll och känsla.Här kan du läsa hela årsberättelsen: