Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Digital produktion/film

Är dina kunder främst på nätet?

I dagens samhälle väljer fler och fler att synas i digitala kanaler. Vi kan hjälpa ert företag att skapa digitala lösningar så som digitala annonser, filmer till er hemsida/sociala medier eller landningssidor som behövs till olika kampanjer.

Behöver ni hjälp eller avlastning av era sociala medier?
Vi gör gärna en analys och tar fram en plan på vad era sociala medier ska innehålla, hur ofta de ska uppdateras samt tar fram texter, bilder och grafik. Om ni vill hjälper vi er också att uppdatera era sociala medier löpande. Exempel på sociala medier som vi ofta arbetar med är Facebook, Instagram och LinkedIn.

När det kommer till film, finns idag en hel del olika filmer som passar olika företag och situationer. Vi hjälper er gärna med allt från instruktionsfilmer till intervjufilmer. Vi är också behjälpliga med att skriva manus/copy till filmerna.

Vi har också en bred kompetens inom 3D och är experter på att ta fram olika modeller på det som ni eftersöker.

Har ni en befintlig hemsida som ni idag inte hinner administrera? Vi hjälper er gärna med löpande uppdateringar av er hemsida. Boka ett möte med oss så kollar vi igenom hemsidan tillsammans.

I början av ett nytt projekt sätter vi oss ner med dig som kund och pratar igenom ert behov, vad är det ni vill få ut av den digitala kampanjen? Ska den användas på er hemsida eller sociala medier? Kanske TV-reklam? Ska den användas på en mässa? Eller är den tänkt som ett säljstöd i den dagliga vardagen? Oavsett vad ert mål är så strukturerar vi upp det för att ni ska få en så bra produkt som möjligt. På Creative har vi flera olika kompetenser som hjälper dig med din produkt, allt från copy till foto/filming och grafisk layout.

Varmt välkommen med din förfrågan, så träffas vi gärna för ett förutsättningslöst möte.