Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Fotografering

Person-, produkt- och miljöbilder

Hos oss har vi duktiga fotografer som är vana vid att fotografera både personer, miljöer och produkter. Vi har en fotostudio där vi tar alla produkt- och personbilder. Men vi kan också komma ut till ert företag för att ta bilderna i den befintliga miljön.

Att skapa relationer är viktigt för företagandet. Det är viktigt att visa vem ni som företag är och vad ni står för, med hjälp av fotograferingar kan vi hjälpa er att visa det på ett tydligt sätt. Är ert mål att få ut era produkter på ett visuellt tilltalande sätt på sociala medier? Eller är det er hemsida som behöver förnyas med nya personalbilder? Vi hjälper er att ta fram bilder som skapar ett intresse för era kunder.

Ni som kund får gärna vara delaktiga från början, från idé till klara bilder. Om ni inte känner er redo för det, så hjälper vi er gärna med helhetslösningen.

Bilderna levereras sedan till er i anpassade format för ändamålet, självklart fria att använda i vilka medier ni vill och hur länge ni vill.

Varmt välkommen med din förfrågan.