Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Trycksaksproduktion

Visa ditt varumärke med hjälp av trycka produktioner

Vi erbjuder produktion av logotyper, grafiska profiler och trycksaker så som kundtidningar, flyers, magasin och mycket mer. Hos oss kan ni välja om ni vill ha hjälp från idé till färdig produkt, eller om ni redan har en idé på din trycksak som ni vill att vi ska hjälpa er att förverkliga.

Många kunder har idag redan en grafisk profil som företaget arbetar med, när vi startar ett samarbete med er som kund utgår vi alltid från er befintliga grafiska profil – allt för att er identitet ska vara bibehållen. Har ni däremot ingen grafisk profil i dagsläget? I så fall hjälper vi er gärna att ta fram en om ni önskar innan vi drar igång projektet med er trycksak. En grafisk profil underlättar för er som företag vid framställande av olika marknadsföringskampanjer.

I början av ett nytt projekt sätter vi oss ner med dig som kund och pratar igenom ert behov, vad är det ni vill få ut av trycksaken? Ska den användas på en mässa eller är den tänkt som ett säljstöd i den dagliga vardagen? Oavsett vad erat mål är så strukturerar vi upp det för att ni ska få en så bra produkt som möjligt. På Creative har vi flera olika kompetenser som hjälper dig med din trycksak, allt från copy till foto och grafisk layout. Kanske har du dock redan färdiga texter eller bilder du vill använda? Det är helt ok, då arbetar vi utifrån dem.

Varmt välkommen med din förfrågan, så träffas vi gärna för ett förutsättningslöst möte.