Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Vi hjälper dig att synas med banners i olika storlekar och nativeartiklar på våra digitala annonsytor. I den här typen av annonsering finns det många möjligheter att utforma annonserna på olika sätt, till exempel med fast eller varierande budskap, animerat eller rörligt. Oavsett vad som passar just er annonsering har vi duktiga webbkreatörer som kan hjälpa er med att utforma annonserna.

På webben erbjuder vi ständigt uppdaterade nyheter i våra nyhetsappar och på jp.se, jnytt.se, smt.se, tranastidning.se, vetlandaposten.se, smalandsdagblad.se, smalanningen.se, vn.se, skovdenyheter.se, falkopingstidning.se, skaraborgslanstidning.se och vastgotabladet.se.

D-tidningen
Vi lanserar nu d-tidningen i din tidnings nyhetsapp, ett nytt sätt att ta del av dina lokala nyheter. En blandning av den traditionella papperstidningen och sajt, med en stilren layout som du känner igen från tidningen och dessutom många nya användarvänliga funktioner.

Programmatic
Digital annonsering utanför våra egna nyhetssajter och geografier, nå en specifik målgrupp.

Programmatic eller programmatisk handel är en helautomatiserad börs. En plats där publicister kan erbjuda utrymme på sina webbplatser och appar. Där du som annonsörer kan köpa annonsutrymme. Annonsköpen sker på mikrosekunder i realtid utifrån förinställda parametrar.

Retargeting
Med retargeting kan du som kund nå de som redan har visat intresse och besökt din sajt tidigare. Detta är en bra påminnelse både mot befintliga kunder och nyfikna personer och du når troligen dem som ligger längst fram i köpprocessen och är nära ett köp.

Pre-rolls
Vi erbjuder både webb-tv och reklamfilmer för att stärka ert varumärke. Det sker före nyhetsklipp och live tv-sändningar i våra egna kanaler, så kallade pre-rolls.

Rörligt berättande har visat sig engagera våra mediekonsumenter i våra annonsörers budskap på ett oslagbart sätt, cirka 95 procent ser hela filmen. Du som kund betalar dessutom endast för de exponeringar där tittaren sett hela annonsen.

Native
Annonsering som följer samma beteende som det journalistiska innehållet och är utformad så att användaren upplever det som en naturlig del av nyhetssajten och övrigt innehåll.

Native är ett utmärkt tillfälle att informera, utbilda, underhålla och skapa engagemang. När det gäller att skapa rätt innehåll för att göra just detta hjälper vi er. Oavsett om det rör sig om text, bilder eller rörligt material vet vi med vår erfarenhet av tidigare kundcase vad som fungerar och hur det bör utformas.
Innehållet är alltid tydligt annonsmärkt.

Sociala medier
Vi kan hjälpa er med en övergripande medieplan i många olika kanaler och genom detta skapa synergier samt en enklare och mer tidseffektiv vardag för er.

Nedan kommer några exempel på vad vi kan hjälpa er med:
• Ta fram strategier
• Målgruppsanalyser
• Optimera era sociala medier
• Skapa anpassade video- och fotoproduktioner
• Sätta upp pixlar
• Utveckla chatbotar
*IIS undersökning – Svenska och internet 2018

Fill out my online form.

Ansvar
Hall Medias ansvar för fel är begränsat till högst annonskostnaden i den egna tidningen. För
skada på grund av uteblivet eller felaktigt införande ansvaras ej.
Hall Media förbehåller sig rätt till ändring eller att helt vägra införande av annons som strider
mot marknadsföringslagen, även om det inte meddelats annonsören vid mottagandet av
beställningen.