Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jönköpings-Posten nomineras till Årets Dagstidning 2018 av organisationen TU, Tidningsutgivarna. Det är i helhetspriset Årets Dagstidning som JP är en av totalt tre nominerade tidningar. De andra två nominerade är Sörmlands Media och Norrbottens Media. I motiveringen lyfts satsningar som gjorts under året. Satsningarna som gjorts är bland annat #jkpgåsikt, Smålands litteraturpodd och ett större fokus på grävande journalistik.

– Det känns helt fantastiskt, det finns ingen tidningsredaktion i Sverige som förtjänar det här mer än JP, säger Patricia Svensson, onlinechef på Hall Media.

– Det här är JP-medarbetarnas pris helt och hållet och jag är superstolt över deras jobb.

*Så här lyder TUs motivering:
Sent på tåget. Men viken spurt! Det har sprutat ut nya satsningar under 2017, enligt principen ”Låt oss prova!" TV, event, prenumerationsmodeller, gräv och poddar, inget är numera detta traditionella och familjeägda mediehus främmande. Den kulturförändring som den nominerade därmed ger prov på, framstår som nästintill sagolik. Därtill med en förtroendeingivande resultaträkning som ger bas för ytterligare nydanande experiment under 2018.*

Patricia Svensson, Onlinechef Hall Media
– Det känns helt fantastiskt, det finns ingen tidningsredaktion i Sverige som förtjänar det här mer än JP.
Årets Dagstidning, den årligen återkommande tävlingen med TU som arrangör, är ett av de tyngsta priserna i mediebranschen. © TU

Nyheter

Visa alla