Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

För att ta del av Hall Mediatidningarnas lokaljournalistik krävs en prenumeration - men sommarens erbjudande är alltså kostnadsfritt för alla mellan 18 och 23 år. Syftet är att ge fler möjligheten att ta del av lokalnyheter inför höstens val.

Inspirationen kommer från Dagens Nyheter, som för några dagar sedan lanserade en egen gratisprenumeration för unga, just med fokus på valet.

– Vi skäms inte för att kopiera en idé vi tycker är väldigt bra. Det här gör vi för att öka möjligheterna för förstagångsväljarna att sätta sig in i valfrågorna och utifrån det syftet har ingen något att förlora, säger Marie Johansson Flyckt.

– Det viktigaste med det här erbjudandet är att fullfölja vårt demokratiska uppdrag inför valet, men självklart är vi också glada om några väljer att fortsätta läsa oss. Det här kan vara ett sätt för oss att marknadsföra vår journalistik och knyta nya kontakter, fortsätter hon.

Den som är intresserad av att ta del av erbjudandet måste skicka ett mejl till kundcenter@hallmedia.se med namn, adress, telefonnummer och personnummer. Märk mejlet "Val 2018" och ange vilken titel du önskar prenumerera på. Därefter kan var och en logga in på sajten eller i respektive nyhetsapp och ta del av all Premium-märkt journalistik samt e-tidningen, som också finns i appen, gratis. Det tillfälliga abonnemanget upphör automatiskt den 15 september.

Marie Johansson Flyckt, Ansvarig utgivare
– För oss är det viktigt att så många som möjligt är så väl upplysta som möjligt för att kunna göra sitt val.

Nyheter

Visa alla