Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Hall Media är glada över att kunna presentera Frida Boisen, vice VD, digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands som vår gäst. Frida Boisen
är en av Sveriges ledande digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.
Vill du och ditt företag komma och lyssna? Anmäl dig via länken nedan.

Mediabaren arrangeras av Hall Media med syfte att skapa en mötesplats där näringslivet kan träffas och utbyta erfarenheter på ett opretentiöst sätt.
Här har vi en trevlig stund tillsammans, minglar och lär känna nya personer.

Affärsracet är en mässa, en gemensam plattform som synliggör och marknadsför Gnosjöregionens näringsliv som ett dynamiskt affärsområde att befinna sig i. För femte gången samlas utställare från olika branscher, i olika storlekar och med olika ändamål i syfte att boka affärer, skapa kontakter och upptäcka nya möjligheter.

Plats: Affärsracet i Anderstorp
https://affarsracet.se/hitta-hit/
Tid: 30 maj kl. 15-16 (dörrarna öppnas kl. 14.30)
Pris (föreläsning och förfriskning): 100 kr/pp genom swish till vårt nummer 123 544 27 36 i samband med anmälan så har du säkrat en plats (begränsat antal platser).

Anmäl dig via länken: https://affarsracet.se/hall-media-presenterar-mediabaren-och-frida-boisen/

Frida Boisen © Foto: Johnny Wohlin/TV3

Nyheter

Visa alla