Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Under hösten marknadsförde vi våra helgprenumerationer i de geografier vars morgontidningar erbjuder denna abonnemangsform (papperstidning på helgen och e-tidning alla dagar i veckan + Premiumartiklar). Kampanjens syfte var att knyta an till positiva känslor och stolthet kring lokalproducerade produkter och identitet. Genom att placera våra tidningar bland de lokala produkterna ville vi skapa samma känsla för lokala nyheter. Kampanjen riktade sig mot befintliga läsare utan abonnemang som funderat på att återuppta upp vanan att läsa tidningen till helgfrukosten. Vårt erbjudande hjälpte många av våra läsare på traven och kampanjen verkar ha träffat rätt. Efter två månader hade vi mer än mer än fördubblat antalet helgabonnenter!

Vi har lagt fokus på att hitta den lokala detaljerna och känslan av igenkänning i varje enskild del av kampanjen. Testa och se om du kan identifiera de olika lokala detaljerna. Foto: Anna Hållams © Hall Media
Foto: Anna Hållams © Hall Media
Foto: Anna Hållams © Hall Media
Foto: Anna Hållams © Hall Media
Foto: Anna Hållams © Hall Media
Foto: Anna Hållams © Hall Media

Nyheter

Visa alla