Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Årets Bild är Sveriges största och mest statusladdade fototävling som ägs och arrangerats av den ideella organisationen Pressfotografernas Klubb (PFK) sedan 1942. I år nominerar juryn 30 fotografer i 17 klasser till det prestigefulla priset Årets Bild. En av dem är Jönköpings-Postens fotografer Robert Eriksson.
"Det känns hedrande att få vara med i fotografernas finrum", säger Robert. Han har varit nominerad tidigare – och kom tvåa i kategorin Sport Feature/Årets sportbild 2012.

Robert Eriksson, bildjournalist, Jönköpings-Posten © Jönköpings-Posten

Nyheter

Visa alla