Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Utmärkelsen ”Årets unga ledande kvinna” startades 2015 av Jönköpings Fältrittklubb och drevs under flera år av Ridsportsalliansen Jönköping. Sedan förra året drivs satsningen av Science Park och Handelskammaren i Jönköpings län genom projektledarna Maria Göransdotter Marklund och Nana Björnberg. Syftet är att inspirera fler kvinnor att ta ledande positioner i näringslivet, genom att lyfta fram goda exempel.

Av 100 nominerade personer tar 24 plats på listan och en av dem är Sophia Magasanik, producent & programledare på Hall Media.

"Trots sin unga ålder visar denna digitala superkraft att kompetens inte har någon ålder. I ett aktivt arbete har hon varit med och utvecklat en traditionellt bunden organisation och infört ett digitalt paketeringstänk när det kommer till journalistik. Sophia är en ledare som inte backar för utmaningar och som även brinner för att den psykosociala arbetsmiljön ska vara god".

Sophia Magasanik, producent & programledare, Hall Media AB © Day Fotografi

Nyheter

Visa alla