Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Hallpressen byter namn och blir Hall Media. Vi ser vår nya identitet och vårt nya uttryck som grunden till ett framgångsrikt arbete med kommunikativa enheter och försäljningsaktiviteter över tid. Vår ambition är att Hall Medias varumärke och identitet ska uppfattas som modigt och lekfullt, men också tryggt och stabilt. Den nya profilen har tagits fram i samarbete med varumärkesbyrån Grand Public.

Namnbytet är en del av ett stort utvecklingsarbete där företaget strävar efter att steg för steg formera om sig till ett modernt mediehus. Det är också därför man nu lämnar ordet press därhän i bolagsnamnet. Grundaren Herman Halls arv lever dock kvar i bolagsnamnet.

Hall Medias nya logotyp är tidlös och framtida men ändå klassisk.
Mats Tidstrand VD Hall Media
Namnet Hall har en viktig historisk prägel, det är grunden till verksamheten såsom den en gång var och det vi nu har tagit form till att bli. Det är ett viktigt historiskt perspektiv att bevara och vara stolta över.

Nyheter

Visa alla