Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Varje år utser TU - Medier Årets dagstidning med priser i olika klasser. Tidningsutgivarna utsåg 11 april Årets Dagstidning under en gala på Berns i Stockholm. Skaraborgs Läns Tidning var en av tre nominerade tidningar i klassen årets redaktion med chans att ta hem den ärofyllda titeln. Priset gick till Östersunds-Posten. Den nominerade tredje redaktionen var SvDs ledarredaktion.

Tidningsutgivarnas motivering till nomineringen lyder:
Det här är redaktionen som vägrar acceptera att de är för få. Trion som utgör redaktionen ger sig sjutton på att leverera kvalitetsjournalistik och att gräva där de står. En av Hall Medias allra minsta redaktioner får agera förebild för sina större systerredaktioner genom sitt effektiva och drivna arbetssätt. De gräver i kommunens diarier och tvingar dem till större öppenhet, avslöjar avgående kommunalråds pensionsavtal och får tidningens läsare att ta strid för #mittskara. Trion visar att det går utmärkt att göra angelägen lokaljournalistik trots minimala resurser.

Nyheter

Visa alla