Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Vi har under flera år haft ett affärsmässigt samarbete med föreningen Eksjö Fiesta som står bakom Eksjö Stadsfest. Festivalen är verkligen uppskattad, inte bara på Höglandet utan drar publik från flera andra håll i landet, besökssiffran i år var 25 000. Det snackas en hel del om hur välskött evenemanget är och vi ser även på läsningen i våra medier att det finns ett stort intresse.

Smålands-Tidningen var på plats under festivalen. Konceptet som var ”Kom häng med oss” riktade sig främst mot ungdomar. Under dagen satte vi en photo booth där våra läsare kunde komma och ta bilder, sitta i sköna brassestolar och äta chips. På kvällen, precis innan huvudattraktionen på scenen, delade vi ut glow sticks som bidrog till att höja stämningen ytterligare. En riktig succé!

Smålands-Tidningen var på plats bland publiken på Eksjö Stadsfest. © Smålands-Tidningen

Nyheter

Visa alla