Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Pressmeddelanden

Hall Media blir en del av Bonnier News Local

Bonnier News samlar sin lokaltidningsverksamhet i ett nytt stort affärsområde; Bonnier News Local där Hall Media, HD-Sydsvenskan och Mittmedia ingår.

Hall Media köptes nyligen av Mittmedia, där Bonnier News är huvudägare och av norska Amedia. Samordningen av lokaltidningsgrupperna i det nya affärsområdet syftar till att möta branschens utmaningar genom att utnyttja befintliga strukturer inom icke-redaktionella områden såsom IT, tech, försäljning, ekonomi och HR och därmed frigöra resurser som kan investeras i journalistik.

Bonnier News Locals verksamheter kommer tillsammans att omsätta cirka tre miljarder kronor (2019) , ha drygt 500 000 prenumeranter och sysselsätta 750 lokaltidningsjournalister fördelat på cirka 50 titlar runtom i landet.

Bonnier News strategi är att vara en ledande nyhetsaktör i Sverige. Att satsa på lokaljournalistik i ett läge då den är satt under tryck, på sina håll till och med hotad, är ett sätt för oss att ta ansvar för publicistiska värden och lokal demokrati i den tid då detta är viktigare än någonsin”, säger Anders Eriksson, vd för Bonnier News.

Pia Rehnquist blir publicistisk chef för Bonnier News Local. Hon har de senaste sex åren varit chefredaktör och ansvarig utgivare på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad (HD).

Kontaktperson

Mikael Nestius, affärschef Mittmedia och VD Hall Media +46 702 66 63 77 mikael.nestius@bonniernews.se

Nyheter

Visa alla