Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Idag är det en djungel av olika begrepp, alternativ och mediekanaler att välja bland när det gäller marknadsföring. Vi reder ut begreppen och går igenom vad som är viktigt att tänka på när man lägger sin strategi, gör sin medieplan och sina medieval. Hall Medias digitala strateger, Ida Hagman och Fredrik Björkbrant har lång erfarenhet av digital marknadsföring och har hjälpt små och stora företag i olika branscher. De visar exempel på lyckade kundcase, content och uppföljning av kampanjer.

Fill out my online form.