Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars Journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.
Vi levererar kvalitativ lokaljournalistik genom samtida distributionskanaler till våra läsare och målgrupper. Varje utgivningsdag når Hall Media långt över en kvarts miljon människor via sina tolv nyhetssajter, tio prenumererade morgontidningar och sju gratistidningar.

I norra Småland ger vi ut Jönköpings-Posten, Värnamo Nyheter, Smålands-Tidningen, Smålands Dagblad, Vetlanda-Posten och Tranås Tidning med en sammanlagd räckvidd på 149.000 läsare¹, och gratistidningarna Jönköping Nu, Finnveden Nu, Höglandet Nu, Västboandan och Tranås Aktuellt. I södra Småland finns Smålänningen med en räckvidd på 30.000 läsare¹, som kommer ut måndag till fredag och är en prenumererad morgontidning samt gratistidningen Veckobladet Smålänningen.
I Västergötland ger vi ut Skaraborgs Läns Tidning, Falköpings Tidning samt Västgöta-Bladet med en sammanlagd räckvidd på 44.000 läsare¹. Tidningarna har en utgivningsfrekvens på 4 dagar/vecka och är prenumererade. Vi ger dessutom ut Skövde Nyheter som är en veckoutgiven gratistidning. Gratistidningarna delas ut till samtliga hushåll i sina respektive regioner.

Vi erbjuder ständigt uppdaterade nyheter i nyhetsappar och på sajterna: jp.se, jnytt.se, smt.se, tranastidning.se, vetlandaposten.se, smalandsdagblad.se, smalanningen.se, vn.se, skovdenyheter.se, falkopingstidning.se, skaraborgslanstidning.se och vastgotabladet.se.

Under Hall Medias verksamhetstak ryms även Event, Tryckpress, Logistik och Medieproduktion.

Sedan april 2020 ägs Hall Media av Mittmedia och Amedia. Amedia är en stor norsk mediekoncern, som äger ett 70-tal norska lokaltidningar. Mittmedia, som har 28 tidningar i Sverige, ägs av Bonnier News till 80 procent och Amedia till 20 procent.

¹Orvesto helår 2019

Mer om oss