Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Agendareporter till Eksjö

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Som agendareporter jobbar du med fördjupande journalistik och är en del av Hall Medias gemensamma granskningsnav, där man träffas regelbundet för fortbildning, större granskningar och inspirationsbyte. Du ansvarar även för områdets profilerande och relationsbyggande journalistik samt featureinnehåll i samarbete med övriga agendareportrar. Du utgör även ett stöd för övriga på redaktionen vid större publiceringar i skarpa nyhetslägen och snabbt uppkomna granskningssituationer. Som agendareporter jobbar du för Smålands-Tidningen, Smålands Dagblad, Vetlanda-Posten och Tranås Tidning med placeringsort Eksjö.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse. Schemalagt arbete kan inkludera sena kvällar och helger. Körkort är ett krav. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig samt har en hög integritet och ett gott omdöme.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Hall Medias onlinechef Patricia Svensson, 036-30 41 01.
Fackliga frågor besvaras av Roger Ivarsson, 0383-755 074.

Välkommen med din ansökan till patricia.svensson@hallmedia.se senast den 30 april. Vi kallar till intervjuer löpande.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: patricia.svensson@hallmedia.se

Kontaktperson

Patricia Svensson, onlinechef 036-30 41 01 patricia.svensson@hallmedia.se