Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Deskreporter till Värnamo Nyheter

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för lokal nyhetsrapportering och samhällsfrågor och som skribent är du snabb, noggrann och van vid att producera och bearbeta texter i en digital miljö. Som deskreporter på Värnamo Nyheter ansvarar du för att lokala publiceringar presteras på ett optimalt sätt på sajt, i appar och i sociala medier. Du agerar på realtidsdata i syfte att skapa största möjliga intresse för det lokala nyhetsmaterialet och fungerar som ett stöd för övriga på redaktionen vid skarpa nyhetslägen. Som deskreporter ingår du i den lokala desken på Värnamo Nyheter och fungerar som biträdande nyhetschef vid behov. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Värnamo. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig samt har en hög integritet och ett gott omdöme.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Värnamo Nyheters nyhetschef Stefan Fels, 0370-300 667.
Fackliga frågor besvaras av Henrik Timner, 0370-300 662.

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2018 till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson på jenny.karlsson@hallmedia.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tillträde till tjänsten är 1 augusti eller efter överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Stefan Fels, nyhetschef 0370-30 06 67 stefan.fels@hallmedia.se