Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Ekonomiassistent

Vill du vara en del av en koncern som bidrar till att vårt samhälle blir öppnare och mer spännande, att människor blir välinformerade och har lite roligare?
Hall Media är en bolagsgrupp som är verksam i mediabranschen i Småland och Västergötland. Hall Media ger ut tidningar, driver nyhetssajter, trycker och distribuerar tidningar och brev. Nu behöver vi förstärka med en ekonomiassistent.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med löpande redovisning och leverantörsreskontrahantering som bas. Du kommer även vara involverad i kundreskontraarbete och i andra vanligen förekommande uppgifter på en större ekonomifunktion. Du ingår i en ekonomiavdelning om sju personer.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann och ansvarstagande, har en kommunikativ förmåga samt är van att arbeta mot deadlines. Du har god datavana samt kunskaper i Office-paketet. Goda kunskaper i Excel är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100% omfattning.

Mer om oss
Läs mer om oss på www.hallmedia.se/om-hall-media

Kontaktpersoner
Frågor angående tjänsten besvaras av redovisningsansvarig Susanne Bergh, 036-30 40 07. Facklig kontaktperson för den här tjänsten är Magnus Engvall, Unionen, 036-30 41 43.
Du mailar din ansökan senast 2018-04-03 till: rekrytering.ekonomi@hallmedia.se

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: rekrytering.ekonomi@hallmedia.se

Kontaktperson

Susanne Bergh, redovisningsansvarig 036-30 40 07 susanne.bergh@hallmedia.se