Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Ledarskribent till Jönköping

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har ett stort samhällsengagemang och ett djupt politiskt intresse, samt är en skicklig skribent. Du är orädd och van vid att snabbt uttrycka dina åsikter i olika frågor. Som ledarskribent jobbar du med opinionsbildning i form av ledartexter och krönikor. Du jobbar tillsammans med vår politiska redaktör med ett fokus på politik och samhällsföreteelser i Jönköping och Jönköpings län, men också med en utblick i våra övriga spridningsområden i Skaraborg och Kronoberg. Tidningarna verkar i en oberoende borgerlig och liberal anda och dina värderingar ska stämma överens med den politiska inriktningen.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid på fyra månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Placeringsort Jönköping. Arbetet kan undantagsvis inkludera kvällar och helger. Körkort är ett krav. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig samt har en hög integritet och ett gott omdöme.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Hall Medias ansvariga utgivare Marie Johansson Flyckt på tel. 036-30 40 85.
Fackliga frågor besvaras av Joel Jonsson på tel. 036-30 40 50.

Välkommen med din ansökan till marie.flyckt@hallmedia.se. Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: marie.flyckt@hallmedia.se

Kontaktperson

Marie Johansson Flyckt, ansvarig utgivare 036-30 40 85 marie.flyckt@hallmedia.se