Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Mediesäljare

Är du vår nya kollega?

För dig som är strukturerad, ansvarstagande, har ambition att skapa långsiktiga kundrelationer och som drivs av en vilja att lyckas med både egna och gruppens mål erbjuder vi en plats i vårt säljteam.

Hos oss kan du utvecklas som säljare då Hall Media har en portfölj med oslagbar räckvidd på våra prenumererade tidningar, gratistidningar och sajter. Det är bra om du har arbetat med någon typ av försäljning förut, men eftersom du får en säljutbildning när du börjar hos oss så är de personliga egenskaperna viktigast.

Vi är idag 8 personer som har hand om företagsannonseringen på Hall Medias sajter och tidningar gällande Smålands-Tidningsgruppen. Vi arbetar främst med Tranås, Vetlanda, Nässjö, Eksjö och Sävsjö. På de här orterna med omnejd besöker vi våra kunder. Vi utgår från våra kontor i Nässjö, Vetlanda och Tranås. Vi arbetar tillsammans och hjälps åt för att lyckas ta oss dit vi vill.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Tranås.
Fast lön samt bonus vid uppnådd budget.
Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

Låter det som något för dig?

Välkommen med din ansökan till linda.sundqvist@hallmedia.se
Har du frågor om tjänsten, ring Linda på 070-428 68 71.

Facklig företrädare: Magnus Engvall, magnus.engvall@hallmedia.se

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: linda.sundqvist@hallmedia.se

Kontaktperson

Linda Sundqvist, Försäljningschef 070-428 68 71 linda.sundqvist@hallmedia.se