Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter, Smålands Dagblad

Är du en driven, kreativ och nyfiken journalist? Då tycker vi att du söka en tillsvidareanställning som reporter för Smålands Dagblad i Sävsjö.
Du som söker bör vara allmänbildad, stress-tålig, kunna ta egna initiativ, fotografera, göra tv-klipp och livesändningar. Du bevakar ensam Sävsjö kommun och ska ha tillgång till egen bil. Smålands Dagblad ingår i Hall Media, som är ett mediehus i Småland och Västergötland med 12 nyhetssajter, 10 morgontidningar och 7 gratistidningar. Just nu är vi inne i en spännande fas med en snabbt växande publik.
Vi når via våra digitala kanaler och printprodukter över 365 000 läsare – varje dag.
Frågor besvaras av Johan Hedberg, Adminstrativ chef Hall Media 036-290 69 09. Fackliga frågor besvaras av Roger Ivarsson, 0383-75 50 74.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: johan.hedberg@hallpressen.se

Kontaktperson

Johan Hedberg, Adminstrativ chef +46 36 290 69 09 johan.hedberg@hallpressen.se