Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter till Jnytt

Vill du jobba tillsammans med Jönköpings största nyhetssajt?

Då en av våra medarbetare tagit ett kliv uppåt och blivit biträdande nyhetschef söker vi nu för tillsvidareanställning en reporter på heltid med placering på redaktionen i centrala Jönköping.

Jnytt är en renodlad webbtidning som sedan starten 2006 växt till att bli en av de större sajterna när det gäller landsortspress. Vi lägger stor vikt vid det lokala materialet där Jönköpings kommun är vårt huvudsakliga bevakningsområde.

Nu erbjuder vi dig som är van vid att arbeta i högt tempo med digital journalistik ett mycket spännande jobb. Som reporter på Jnytt arbetar du i ett lag där alla jobbar för varandra. Vi är övertygade om att den goda stämningen med mycket skratt och glimten i ögat, är en av nycklarna till Jnytts framgångar.

Jnytt har i många fall varit ledande i utvecklingen av digital media. Den utvecklingen vill vi, med Din hjälp, fortsätta med. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig i kombination med en hög integritet och ett gott omdöme.

Vi vill att du är utbildad journalist eller har några års erfarenhet av journalistiskt arbete och har jobbat med digitalt nyhetsarbete där rörlig bild och livesändningar är ett självklart inslag. På Jnytts redaktion arbetar sex personer och arbetstiden omfattar såväl kvällar som helger.
Körkort är ett krav och god lokalkännedom är meriterande.
Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 6 april 2018 till Donald Sandström, donald.sandstrom@jnytt.se Bifoga gärna arbetsprover.
Vi kallar till intervjuer löpande.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta nyhetschef Donald Sandström, 073-663 54 78.
Fackliga frågor besvaras av Peter Gustafsson, 073-524 15 90.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: donald.sandstrom@jnytt.se

Kontaktperson

Donald Sandström, nyhetschef 073-663 54 78 donald.sandstrom@jnytt.se