Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter till Jönköpings-Postens Haboredaktion

Vill du bidra till att vårt samhälle blir öppnare och mer spännande, att människor blir mer välinformerade, bildade och har lite roligare? Genom vår oberoende journalistik bidrar vi till att öka kunskapen och genom vår opinionsbildande journalistik bidrar vi till att öka ifrågasättandet och till att utmana rådande normer.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för lokal nyhetsrapportering och samhällsfrågor och som skribent är du snabb, noggrann och van vid att producera och bearbeta texter i en digital miljö. Vi ser helst att du är en van användare av sociala medier. Som reporter på Haboredaktionen rör du dig mellan stort och smått – allt ifrån politik, blåljusrapportering och människonära reportage.

Som lokalreporter är det extra viktigt att du är självgående och kan ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss.
För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig i kombination med en hög integritet och ett gott omdöme.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som reporter med placeringsort Habo. Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse. Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Som en del av Hall Media får du tillgång till en unik mix av oberoende kanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Vi når drygt en halv miljon unika besökare per vecka och via våra printprodukter når vi över 365 000 läsare varje dag.
Läs mer om oss på www.hallmedia.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2018 till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson på jenny.karlsson@hallmedia.se.
Vi kallar till intervjuer löpande. Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta nyhetschef Erik Berger, 036-30 40 81
Fackliga frågor besvaras av Magnus Sundvall, 036-30 40 25.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Erik Berger, nyhetschef 036-30 40 81 erik.berger@jonkopingsposten.se