Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter till liveredaktionen i Jönköping

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för lokal nyhetsrapportering och samhällsfrågor. Som skribent är du snabb, noggrann och van vid att producera och bearbeta texter i en digital miljö.
I arbetet som reporter på liveredaktionen ingår nyhetsvärdering, produktion av journalistiskt material, paketering och spridning i sociala medier samt trafikanalys. Kunskaper i Photoshop är meriterande.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är ett vikariat på heltid från 2018-05-01 till 2018-08-31 med möjlighet till förlängning. Arbete på kvällar och helger ingår. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande uppdrag i en kreativ miljö i ständig utveckling. Just nu är vi inne i en spännande fas med en snabbt växande digital publik. Vi når drygt en halv miljon unika besökare i veckan.

För mer information kontakta Hall Medias livechef Jasmin de Freitas, 036-30 40 23.
Fackliga frågor besvaras av Magnus Sundvall, 036-30 40 25.

Skicka din ansökan till jenny.karlsson@hallmedia.se, senast den 30 april 2018. Vi kallar till intervjuer löpande.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Jasmin de Freitas, livechef 036-30 40 23 jasmin.defreitas@hallmedia.se