Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter till Tranås Tidning

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för lokal nyhetsrapportering och samhällsfrågor. Som skribent är du snabb, noggrann och van vid att producera och bearbeta texter i en digital miljö. Vi ser helst att du är en van användare av sociala medier. Som reporter på Tranås Tidning rör du dig mellan stort och smått – politik, blåljusrapportering och människonära reportage.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som reporter med placerings-ort Tranås. Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse. Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma. Körkort är ett krav. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig samt har en hög integritet och ett gott omdöme.

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2018 till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson på jenny.karlsson@hallmedia.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Johan Hedberg, administrativ redaktionschef, 036-290 69 09.
Fackliga frågor besvaras av Roger Ivarsson, 0383-755 074.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Johan Hedberg, administrativ redaktionschef 036-290 69 09 johan.hedberg@hallmedia.se