Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Reporter till Vetlanda-Posten

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för lokal nyhetsrapportering och samhällsfrågor och som skribent är du snabb, noggrann och van vid att producera och bearbeta texter i en digital miljö. Vi ser helst att du är en van användare av sociala medier. Som reporter på Vetlanda-Posten rör du dig mellan stort och smått – allt ifrån politik, blåljusrapportering och människonära reportage. Arbete på kvällar och helger förekommer. Körkort är ett krav.

Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig i kombination med en hög integritet och ett gott omdöme.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som reporter med placeringsort Vetlanda. Som en del av Hall Media får du tillgång till en unik mix av oberoende kanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Vi når drygt en halv miljon unika besökare per vecka och via våra printprodukter når vi över 365 000 läsare varje dag.

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2018 till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson på jenny.karlsson@hallmedia.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Johan Hedberg, administrativ redaktionschef, 036-290 69 09.
Fackliga frågor besvaras av Roger Ivarsson, 0383-755 074.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Johan Hedberg, administrativ redaktionschef 036-290 69 09 johan.hedberg@hallmedia.se