Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Sportreporter till Skövde

Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar vi till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till Hall Medias framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Om rollen
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. Som sportreporter arbetar du på uppdrag av sportredaktörer, eller självständigt, med att bevaka sport, liverapportera, ta fram nyheter och publicera dem i olika versioner för olika digitala plattformar. Reportern tar även egna bilder och filmar. Snabbhet, noggrannhet, insikt om sport och goda omvärldskunskaper är viktiga egenskaper för en sportreporter. Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är ett plus. Arbete på kvällar och helger ingår.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är ett vikariat på heltid med placering i Skövde under perioden 1 september-31 mars. Det är viktigt för oss att du trivs i din roll och utvecklas tillsammans med oss. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig samt har en hög integritet och ett gott omdöme.

Kontaktpersoner
För mer information kontakta Hall Medias sportchef Hanna Källqvist, 036-290 69 04.
Fackliga frågor besvaras av Marianne Carlsson, 0500-78 48 59.

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2018 till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson på jenny.karlsson@hallmedia.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Tillträde till tjänsten är 1 september eller efter överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Hanna Källqvist, sportchef 036-290 69 04 Hanna.Kallqvist@hallmedia.se