Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Vi söker Deskreporter-biträdande nyhetschef

Är du sugen på att jobba tillsammans med Jönköpings största nyhetssajt?
Jnytt söker nu en deskreporter med placering på redaktionen i centrala Jönköping.
Jnytt är en renodlad webbtidning som sedan starten 2006 växt till att bli en av de större sajterna när det gäller landsortspress. Vi lägger stor vikt vid det lokala materialet där Jönköpings kommun är vårt huvudsakliga bevakningsområde.

Nu söker vi dig som är van vid att arbeta i högt tempo med digital journalistik. Vi vill att du är utbildad journalist eller har några års erfarenhet av journalistiskt arbete och har jobbat med digitalt nyhetsarbete där rörlig bild och livesändningar är ett självklart inslag.
En viktig del i ditt arbete är redaktörskapet där nyhetsbedömning, rubriksättning, placering på sajt, app och mobil ingår. Du ska också ha kunskap om hur artiklar placeras i sociala medier.
Du är nyfiken, stresstålig och du behärskar svenska språket till fullo i tal och skrift.

Jnytts redaktion arbetar sex personer och arbetstiden omfattar såväl kvällar som helger.
Körkort är ett krav och god lokalkännedom är meriterande.

För mer information kontakta nyhetschef Donald Sandström tel 073-663 54 78. Facklig företrädare är Peter Gustafsson 073-524 15 90.

Senaste ansökningsdag: 31 januari. Bifoga gärna arbetsprover och referenser. Skicka ansökan på mejl till: donald.sandstrom@jnytt.se
Provanställning tillämpas. Intervjuer sker löpande.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: donald.sandstrom@jnytt.se

Kontaktperson

Donald Sandström, Nyhetschef 0736635478 donald.sandstrom@jnytt.se