Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Vi söker Sveriges vassaste sommarvikarier

Nu söker Hall Media Sveriges vassaste sommarvikarier till samtliga lokala titlar i Jönköping, Värnamo, Ljungby, Skara, Skövde, Tidaholm, Falköping, Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Tranås samt Hall Medias centrala live- och printredaktion i Jönköping.

Reportrar: Till nyhets- och sportredaktionerna på Jönköping-Posten, Jnytt, Värnamo Nyheter, Smålänningen, Smålands-Tidningen, Smålands Dagblad, Vetlanda-Posten, Tranås Tidning, Skövde Nyheter, Skaraborgs Läns Tidning, Falköping Tidning och Västgöta-Bladet. Du som söker är ambitiös, allmänbildad, kreativ och har en god samarbetsförmåga. Därtill har du en god språkförmåga och tycker om att skriva både längre reportage och snabba nyheter. För arbete på lokalredaktion krävs fotovana och tillgång till egen bil. Som reporter kan även hantering av sociala medier ingå som arbetsuppgifter.

Webbredaktörer: Till vår centrala liveredaktion i Jönköping. Du som söker är ambitiös, allmänbildad, snabb, tekniskt driven och har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår nyhetsvärdering, produktion av journalistiskt material, paketering och spridning i sociala medier samt trafikanalys. Kunskaper i Photoshop är meriterande.

Redigerare: Till vår centrala printredaktion i Jönköping. Du som söker är allmänbildad, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. På printredaktionen redigeras samtliga lokala tidningstitlar och gratistidningar. Vi arbetar i InDesign och Newspilot.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande uppdrag i en kreativ miljö i ständig utveckling. Just nu är vi inne i en spännande fas med en snabbt växande digital publik. Vi når drygt en halv miljon unika besökare i veckan och via våra printprodukter når vi över 300 000 läsare varje dag.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV, referenser och arbetsprover till Hall Medias redaktionella administratör Jenny Karlsson, jenny.karlsson@hallmedia.se, senast den 30 april 2018.

För mer information kontakta Jenny Karlsson, Hall Medias redaktionella administratör:
jenny.karlsson@hallmedia.se eller tel. 036-290 69 93.

Fackliga frågor besvaras av:
Magnus Sundvall på magnus.sundvall@jonkopingsposten.se eller tel. 036-30 40 25
Joel Jonsson på joel.jonsson@jonkopingsposten.se eller tel. 036-30 40 79.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: jenny.karlsson@hallmedia.se

Kontaktperson

Jenny Karlsson, Redaktionell administratör 036-290 69 93 jenny.karlsson@hallmedia.se