Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Jobba hos oss

Vi söker Telemarketingsäljare

Vill du arbeta i och vara en del av en koncern som bidrar till att vårt samhälle blir öppnare och mer spännande, att människor blir mer välinformerade, bildade och har lite roligare? Genom vår oberoende journalistik bidrar Hall Media till att öka kunskapen och genom vår opinionsbildande journalistik bidrar vi till att öka ifrågasättandet och till att utmana rådande normer.

Om rollen
Som annonssäljare i vår nya TM-grupp kommer du via telefon erbjuda företag skräddarsydda produkter inom både digital och print i våra tidningar.
Vi söker dig som har ett intresse av och vill lära sig mer inom försäljning. Du är social, gillar att samarbeta, tycker om utmaningar och har ett starkt driv. Du vill jobba med en utav Sveriges bästa produkter och motiveras av att jobba i högt tempo i en miljö med tydliga mål. Vi tror att du är nyfiken, ansvarstagande, har lätt att finna arbetsglädje och gillar att skapa. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att göra detta är du i din personlighet nyfiken och modig i kombination med en hög integritet och ett gott omdöme.

Vi erbjuder dig
Fast lön, rörlig provision, utbildningar, coachning, individuell utvecklingsplan, karriärmöjligheter inom koncernen, heltidstjänst med placeringsort Jönköping.
Som innesäljare på Hall Media kommer du att arbeta i marknadens största mediekoncern, och representera våra print- och digitalprodukter. Hos oss kan du utvecklas som säljare då Hall Media har en portfölj med oslagbar räckvidd på våra prenumererade tidningar, gratistidningar och sajter såsom Jönköpings-Posten, JP.se, Jnytt, Jönköping NU m.m. Vi når drygt en halv miljon unika besökare per vecka och via våra printprodukter når vi över 365 000 läsare varje dag. Läs mer om oss på www.hallmedia.se

Fackliga frågor besvaras av Magnus Engvall, 036-30 41 43.

Kontaktperson för mer information om tjänsten och ansökan, se nedan.
Vi kallar till intervjuer löpande.
Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdag:
Ansökan skickas till: sebastian.roman@hallmedia.se

Kontaktperson

Sebastian Roman, försäljningschef 036-290 69 99 sebastian.roman@hallmedia.se