Vänd din enhet

Var vänlig och vänd din enhet till porträttläge för att surfa vidare med bästa upplevelse.

Var med och forma framtiden

Genom vår journalistik och kommunikation skapar vi närvaro och tillgänglighet i det lokala sammanhanget. Nyckeln till Hall Medias framtid och vår vision, tillika grunden för vår historia är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.

Läs mer

Närvarande och tillgängliga i det lokala

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt och målinriktat - tillsammans gör vi vårt berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Läs mer

Om Hall Media

Mission och vision

Nyfikenhet och mod

Mission - Lev nyfikenheten

Nyfikna på sanningen. Nyfikna på känslorna. Nyfikna på mötet med människan. Nyfikna på affären och gemenskapen. Nyfikna på morgondagen. Vi lever nyfikenheten och skapar gemenskap och framtidstro till samhället vi bor och verkar i.

Vision - Modigt mediehus

Blicken framåt med fokus på det lokala - bredare, djupare och mer, hela tiden. I relevanta kanaler och medier, alltid med journalistiken, berättandet och samhället som mittpunkt, är vi ett modigt företag som sätter standarden för nästa generations mediehus.

Nyheter

Visa alla